MIDLAND- ETT OMSKRIVET FÖRETAG
MED OMTALADE PRODUKTER.

Här hittar du Midlands arkiv för artiklar, pressmeddelanden och annonser sedan 2004.

 

Midlands höga tempo med utveckling av nya produkter och tjänster inom kundvård och miljö har uppmärksammats i olika media – allt från artiklar i miljömagasin till husbilsklubbens debattforum på Internet,

MIDLAND FIRAR 10-ÅRSJUBILEUM 2014.

Midland ställde ut fordon i olika kundkategorier på Automässan, januari 2014. Subaru Legacy CNG representerade personbil, Renault från Hobby Fritid representerade hus- & transportbil och Kymco Like 200i med Baotian Retro moped representerade segmentet ”recreational”. Parallellt med Automässan firade Midland 10-årsjubileum. 

 

Midland Europas grundare, Oel-Brack AG i Schweiz, drivs i fjärde generationen sedan starten 1880 och är nu inne på sitt 134:e år. Midland är en etablerad uppstickare med en hög tillväxttakt, specialiserade på avancerade tjänster och produkter för personbilsverkstädernas smörjmedel och behov av ökad kundlojalitet. Nu lanserar vi nya tillväxtverktyg för

 

bilåterförsäljare och verkstäder. Midland är första oljemärket som certifierar bilverkstäder för miljöarbetet med återvinning av spilloljor. Midland har sedan starten 2004 utvecklat samarbete med bland andra Subaru och Suzuki. Midland AB är dotterbolag till tillverkaren Midland Schweiz som etablerades 1880.

 

 

Thomas Brack, grundare och Europachef för Midland, överlämnade en utmärkelse till Midland Sverige för ett framgångsrikt arbete tillsammans med verkstadskunder och återförsäljare.

- Under Automässan passade vi även på att uppmärksamma att det var 10 år sedan Midland startade, som varumärke i Europa och som dotterbolag i Sverige, säger Jonas Udd på Midland AB.

 

ANNONSER

 

 

REKLAMARTIKLAR

 

Ladda ner PDF.

LOGOTYP

Midlandoil logotyp

Kontakta oss för att få tillgång till vår logotyp, info@midlandoil.se.

 

SENASTE ANNONS

 

 

ÅTERFÖRSÄLJARE – LOG IN


MIDMAN
WEB SHOP


Följ Midland AB

NOTISER:

motormagasinet nr25 23 augusti 2017

2017-08-24

Påverka en växellåda?

 
läs mer »
dmv nr 4 2017 crypto 4 0W 20

2017-06-09

Ny olja för VW-motorer

 
läs mer »
motormagasinet nr 21 juni 2017 foretagsbil pa vag

2017-06-09

Proffs På Väg expanderar

 
läs mer »