Garanti På Väg

Alla nya bilar (upp till fyra år/10 000 mil)
som servar med Midland motorolja får
också vägassistans och Sveriges längsta
motorgaranti – premie- och självriskfritt.
Alla bilmärken är välkomna.

Gäller till dess att bilen är 10 år gammal
eller har gått 50 000 mil.

 

GARANTI PÅ VÄG

VÄGASSISTANS OCH MOTORGARANTI.

 

Garanti På Väg är både premie- och självriskfri. Den har två starka fördelar vägassistans och motorgaranti och gäller i 10 år eller 50 000 mil från det att bilen var ny. Garanti På Väg följer dessutom bilen, vilket kan ge ett bättre andrahandsvärde. Alla bilmärken är välkomna!

GARANTI SOM
FÖLJER BILEN.

Din bil kan gå in i garantin om den är högst 4 år eller har gått max 10 000 mil, vilket som kommer först. Krångligt? Inte alls. Allt du behöver göra är att serva bilen och byta Midland motorolja enligt serviceintervall minst en gång per år på en bilverkstad auktoriserad av Midland.

Motorgarantin gäller oljerelaterade skador på motordelar och förutsätter att bilen omfattas av maskinskadeförsäkrlng (självriskeliminering). Efter maskinskadeförsäkringen ersätter Midland 100% av arbete och material.

Garanti På Väg följer bilens registreringsnummer och kan föras vidare till obegränsat antal ägare vilket kan ge ett högre andrahandsvärde.

SKRIFTLIGT GARANTIBEVIS.

Vägassistans gäller vid driftstopp (självriskeliminering) och förutsätter att bilen har hel- eller halvförsäkring. Vägassistans omfattar inte hyrbil, hotell eller resor.

Garanti På Väg ersätter inte nybilsgarantin, men kan däremot ta vid efter nybilsgarantin och ge dig ett tryggt bilägande i 10 år eller 50 000 mil, räknat från det att bilen var ny.

Garanti På Väg är skriftlig och gäller efter utfärdande av Midland. För fullständiga villkor se garantibevis.

Den schweiziska kvalitén i Midland är grunden till Sveriges längsta motorgaranti med vägassistans. Midlands grundare startade sin europeiska verksamhet 1880.


         

      

GARANTISKADA SVERIGE.

Vid garantiskada i Sverige, ring Assistancekårens jourcentral dygnet runt på 020-912 912, du behöver endast uppge ditt registreringsnummer. I det fall din nybilsgaranti inklusive vägassistans fortfarande gäller kontaktar du respektive bilmärkes journummer som du hittar i vindrutan, i instruktionsboken eller på Internet.

För motorgarantiskador, kontakta Midland på 031-725 34 00.

Läs mer om Åtgärder vid garantiskada »

ATT TÄNKA PÅ INFÖR EUROPARESAN.

Kontakta gärna ditt försäkringsbolag innan du åker utomlands för att försäkra dig om att du har nödvändig information och dokumentation såsom Gröna Kortet etcetera.

Vid garantiskada utomlands kan du också kontakta SOS International i Köpenhamn som har dygnet-runt- service.

Postadress:

Nitivej 6 DK-2000 Fredriksberg Denmark

Telefon: +45 70 10 50 50

Telefax: +45 70 10 50 56

LÄNKAR

 

 

 

Subaru försäkring

KUNDVÅRD FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE.

Titta gärna närmare på vårt webbaserade verktyg som förenklar och förbättrar servicen både för dig och våra gemensamma kunder.

Garanti På Väg »

 

 

ÅTERFÖRSÄLJARE – LOG IN


MIDMAN
WEB SHOP


Följ Midland AB

NOTISER:

motormagasinet nr25 23 augusti 2017

2017-08-24

Påverka en växellåda?

 
läs mer »
dmv nr 4 2017 crypto 4 0W 20

2017-06-09

Ny olja för VW-motorer

 
läs mer »
motormagasinet nr 21 juni 2017 foretagsbil pa vag

2017-06-09

Proffs På Väg expanderar

 
läs mer »